Kulture

E Zeza Është Hipotezë Teorike
Takimi i fundit i Petro Markos me Migjenin
Vdes Në Moshën 77 Vjeçare Regjisori I Famshëm Bernardo Bertolucci
Biblioteka Me Arritje E Sfida Në 74-Vjetorin E Themelimit
“Ditari I Ana Frank” Në Teatrin Metropol, Flasin Protagonistët
Gjumi Ynë Para Borxhit Të Madh
Hapësira Dhe Koha Ndër Shqiptarë
“Mbreti Luan” Rikthehet Pas 24 Vjetësh, Trajleri I Ri I Filmit
Për T’i Ikur Vetmisë…
Ermonela Jaho: Shpirti im është i zhveshur kur këndoj