Kulture

Rama nxjerr artikullin e “Lonley Planet”, çfarë shkruan për turizmin në Shqipëri
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit, pjesë e kongresit të arkivave në Zvicër
Festivali “Vaçe Zela”, të rinjtë konkurrojnë në qytetin e lindjes së këngëtares
82 vite nga “Lahuta e Malcis”, përkujtohet vepra e Fishtës
Herion Mustafaraj rrëfen punën në SHBA dhe familjen e tij
Schwarzenegger paraqet “Terminatorin” e ri
A duhet futur mësimi i gjuhës amtare në Universitete?
Poeti Sadik Bejko rrëfen historinë me një poezi
Perversë dhe të krisur, jetët e fshehta të shkrimtarëve të mëdhenj
Aktori i njohur Liam Neeson kërkon falje publike: Doja të vrisja një njeri me ngjyrë