Home / Horoskopi

Horoskopi

Horoskopi, 30 nëntor 2020

Dashi Një ditë që fillon disi me plogështi e ku nuk jeni në gjendje të mbani ritmet tuaja të zakonshme, nuk mund të quhet e mirë, por ama as negative jo. Në planin sentimental më të gjallë. Demi Duke pasur një numër yjesh të favorshëm, sot mund të jetë një …

Read More »

Horskopi, 29 nëntor 2020

Dashi Jupiteri do jetë ogur i mirë në jetën tuaj. Ai do iu bëjë më optimistë dhe do ju ndihmojë ta vlerësoni më shumë veten. Ju të dashuruarit do gjeni lumturinë e kërkuar dhe së bashku me partnerin tuaj të dashur do zbuloni emocione të reja. Bashkëpunimi dhe mirëkuptimi do …

Read More »

Horoskopi, 25 nëntor 2020

Dashi Megjithëse Mërkuri është në një orbitë jo edhe aq të favorshme, sot në aspektin krijues do jeni të frymëzuar. kështu që pritet një ditë e mirë për të gjithë ata që meren me krijimtari. Mirë erosi. Demi Pak nervozizëm dhe mërzitje do të spikasin në ditën e sotme duke …

Read More »

Horoskopi për sot, e martë 24 nëntor 2020

Dashi Nëse ka një vullnet nga të dy, historitë e dashurisë që kanë pasur një krizë tani mund të rikuperohen. Në punë, ekziston një dëshirë e madhe për ndryshim: kushtojini vëmendje gjithsesi çështjeve burokratike dhe financiare që mbeten pezull! Demi Një ditë që sjell me vete disa dyshime në dashuri: …

Read More »