Home / Foto lajme

Foto lajme

Fshati shqiptar që konkurron me jugun e Francës

Dhërmiu është fshati i dytë i krahinës së Himarës. I vendosur buzë detit Jon dhe në shpatet e maleve Vetëtimë Pritëse, Akrokerauneve, (që poeti romak Horaci i cilëson si “infames scopulos Acroceraunia”), midis gjelbërimit të ullinjve dhe agrumeve të shumta, fshati ka një bukuri madhështorë, dhe sipas udhëtarit anglez Lir është më i madhërishëm në …

Read More »

Kjo është marrëveshja historike mes Kosovës dhe Serbisë (FOTO LAJM)

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar pak më parë marrëveshje për normalizim ekonomik në Shtëpinë e Bardhë. Në ceremoninë e nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje mori pjesë kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç. Marrëveshja u nënshkrua në prani të presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump. Marrëveshja …

Read More »

Respektimi i distancimit social, gazetarët raportojnë në largësi inspektimin e Ramës të punimeve në bulevardet e Fierit

Foto/fakt: Reporterët e Fierit në distancë të largët me kryeministrin Rama që inspekton punimet në bulevardet e Fierit gjatë 1 Majit 2020. Gazetarët e vendosur në respektim të distancimit social, fiksojnë me aparatet e tyre lëvizjet dhe komunikimet e kryeministrit që shoqërohet nga kryebashkiaku Armando Subashi. Kryeministri jep porosi për detaje …

Read More »