Ekonomi

Shqipëria e fundit në Europë me distancë të thellë për investimet në kërkim dhe zhvillim
Shembja ekonomike në parashikimin tim
Nafta, çmimi ulet me 5 lekë për litër! Reflektohet rënia në tregjet ndërkombëtare
“Ulja e tatim-fitimit”, Edi Rama: Stimul i madh për biznesin
Kompesimi i ish të përndjekurve, 407 ish të dënuar kanë gati këstin
Si po ndikojnë abortet në ekonominë shqiptare?
Taksat e reja që do rëndojnë mbi kurrizin e shqiptarëve gjatë vitit 2019
Këto janë profesionet që pritet të kërkohen dhe paguhen më shumë në Shqipëri në 2019-n
Varfëria e shqiptarëve në shifra
Paketa fiskale/ Këto janë taksat dhe tatimet e reja pas 1 janarit