Ekonomi

Dhoma Amerikane: Kriza politike do frikësojë investitorët!
“Sigurimi i automjeteve në Shqipëri ka tipare të oligopolit”
Bizneset VIP në shitje, Shqipëria kryeson në Evropën Juglindore
Përmirësohet liria ekonomike në Shqipëri, por administrata e korruptuar
Ligji i ri për ‘paratë e pista’, politikanët 10 vjet nën vëzhgim, përfshihet edhe ‘Bitcoin’
Çmimet e dentistëve shqiptarë “kriposen” keqazi, 60 % më shtrenjtë duke filluar nga 2019
Rezerva e madhe gazit dhe naftës/ Rama tregon negociatat me kompaninë SHELL
Shqipëria me borxhin më të lartë në rajon, KLSH: Shifrat manipulohen
“Në Tiranë duhet të paguash parkimin 24 mijë lekë në ditë, në Firence është falas”
Ndryshon ligji për deklarimin e pasurive/ Brukseli: ILDKP me kompetenca policore!