Editorial

Berisha dhe taborri i tij ishin të trembur… Ja çfarë e pret!
Akademiku Bedri Dedja- shkrimtari, pedagogu mbarëkombëtar
Hapja e negociatave si një mendim i dëshiruar
Brexit – Më shumë kohë më pak kaos?
Gazetarët: Liria e medias vazhdon të jetë e kërcënuar
Letargjia vrastare që po sjell shpresa për lindjen e një establishmenti të ri politik
Paralajmëron David Phillips: Korrigjimi i kufirit ide e keqe, Kosova do të jepte territor dhe nuk do të merrte asgjë në këmbim
Grabitja, këmbanë alarmi, të anulohet koncesioni i aeroportit
Përse Shqipërisë i është cënuar siguria kombëtare?
Lakuriq me duar në xhepa