Home / Bota

Bota

Ministri gjerman “kundër” masave anti-covid/ Karantina në Europë do të vrasë më shumë njerëz se Covid-19

“Masat anti-koronavirus do të kenë pasoja dukshëm më të rënda sesa vetë sëmundja, veçanërisht në vendet në zhvillim”, paralajmëroi Ministri i Bashkëpunimit Ekonomik dhe Zhvillimit të Gjermanisë, Gerd Muller. Paralajmërimi i zymtë u bë nga zyrtari gjerman në një intervistë me të përditshmen Handelsblatt. “Pandemia tashmë ka shkaktuar “një nga …

Read More »

”Le t’i themi jo Luftës”, Presidenti i Francës i nis mesazh Erdoganit: Unë po të flas turqisht, në gjuhën tënde të lutem jo…

Pas përp lasjeve në distancë me presidentin turk Recep Tayyip Erdogan, presidenti francez, Emmanuel Macron për herë të parë nga llogaria e tij në T witter, bëri një postim në turqisht lidhur me te nsionet në Mesdheun Lindor. Në Ajaccio i dërguam Turqisë një mesazh të qartë; të rihapim një …

Read More »