Analize

Vrasja e 29- vjeçares shqiptare Anxhelina nga babai i saj, Aleko Petro mbrëmjen e 2 Janarit në Korfuz trondit Greqinë, por edhe mbarë opinionin publik në vendin tonë.
Protesta e studentëve rifilloi. Kryeministri po iu lutet studentëve. Por studentët duan rrëzimin e tij. Çfarë po ndodh në realitet?
Partitë, partiakët dhe ata që s’kanë ende parti…
Debati për oxhakun e shtrenjtë, reagon miku artist i Ramës: Kam 40 vjet me baltë në duar dhe m’u bë i famshëm oxhaku!!!…
LUTJE NË DITËN E FLAMURIT
Çfarë mendoj se do të ndodhë nesër…
Jakup Krasniqi nxjerr një dokument sekret
BALLKANI: TË PËRFUNDOSH NJË “PUNË TË PAKRYER“
LUTJE NË DITËN E FLAMURIT
Kur qeveria sillet si OJQ