Home / Analize (page 36)

Analize

Ora e ndalun e Shqipnisë!

  Nga Romeo Gurakuqi Pas Reformës në Drejtësi, publiku në Shqipëri ka pritur reformimin e të gjithë sistemit kushtetues, por prej dy vitesh propozimi është arkivuar dhe ora e transformimit të përshtatshëm është ndalur. Prej shkurtit të vitit 2017, e tërë jeta politike dhe shoqërore gjendet nën peshën e një dore …

Read More »

Privatësia e shkelur me të dhënat personale

AV.DENISA DAKA   Është bërë e udhës që, fill pas publikimit të një ngjarjeje nga aksh media, agjencitë apo strukturat përkatëse të zgjohen e shkunden, duke kuptuar së fundmi se duhet të lëvizin e funksionojnë.Një tjetër problem penalizon, përpos gjithë të tjerave, qytetarët e këtij vendi, minorenët kryesisht, ndërsa të dhënat personale, …

Read More »

Nderin e burrave e kanë në dorë gratë!

Mustafa Nano   Këngëtarja amerikane me origjinë shqiptare, Bebe Rexha sapo ka nxjerrë një këngë të re me titullin “Last Hurrah” (Urra-ja e fundit), dhe në videoclipin e publikuar në youtube shihen mes të tjerash skena lezbikesh e homoseksualësh, mes të cilëve vërtitet vetë këngëtarja me veshje e poza sensuale. …

Read More »

7 europarlamentarë në Tiranë e 1 President në Egjipt

  Alba Malltezi Që shqiptarët e 2019-s, brenda vetes, të mos gjejnë burimin dhe forcën e duhur për një gjuhë e qëllime të përbashkëta, është trishtim. Që gjithë këto vite nëpër tavolina ndërkombëtarësh, udhëtime, trajnime, binjakëzime, doktoratura, studime, pasurime, të mos ndihmojnë aspak për të krijuar vullnetin e përbashkët dhe …

Read More »