Home / Aktualitet (page 1463)

Aktualitet

"Washington post" mbi gjendjen e shëndetësis në Shqipëri

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”23867″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Në një raport të ditëve të fundit, gazeta presticioze  “Washington Post”, midis   treqind mijë rasteve të raportuara në 2014 nga  “International Sos” lidhur me cilësinë e shërbimit, higjienën dhe infrastrukturën shëndetësore, ka rreshtuar edhe Shqipërin,

Read More »

Paditet ministri i Shëndetësis Ilir Beqaj

  Urdhri i Infermierit ka ngritur padi civile në gjykatën Administrative ndaj urdhërit që detyron marrjen në testim të infermierëve, një urdhër ky i firmosur nga ministri i Shëndetësis, Ilir Beqaj. Në aktpadi kërkohet që urdhëri të pezullohet dhe, më pas të shfuqizohet edhe vendimi përkatës që e ligjëron dhe e mbështet testimin. Ka ndodhur në po …

Read More »

Tirana, qyteti pa mushkri

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”19235″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Nga: Behar GJOKA – Tmerr i vërtetë, që ngjet ditën për diell dhe në sytë tanë… Tmerr dhe zezonë që na prek të gjithëve, sot dhe nesër. Tmerr që jo vetëm shkatërron hapësirat e gjelbra, por vë në rrezik jetën e njerëzve. Tmerri bëhet më …

Read More »

Miq në rubrikën e re "shtypi.letrar". Krijime nga studenti i drejtësisë Kostina Prifti, që i pëlqen të shkruaj edhe poezi e tregime

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”23769″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]“Unë jam student në Fakultetin e Drejtesisë, dhe në të njejtën kohë më pëlqen të shkruaj poezi dhe tregime të shkurtra. Duke lexuar rubrikën tuaj më të re “shtypi. letrar”, në të cilën ftohen edhe krijuesit e rinj që të dërgonin krijimet e tyre, vendosa …

Read More »