Home / Aktualitet

Aktualitet

KLSH nuk lejohet të bëjë audit te Emergjencat Civile, Arben Shehu i bën thirrjen urgjente drejtorit

Auditi i Kontrollit të Lartë të Shtetit pranë emergjencave civile është bllokuar, pershkak se drejtori i emergjencave eshte me pushime. Burime për gazetaren Anila Hoxha tregojnë se grupi i auditit pasi ka mbërritur për të kryer kontrollet pranë emergjencave, specialistët i kanë pohuar grupit të kontrollit se drejtori i emergjencave …

Read More »

Themelohet institucioni i Operës së Kosovës

Pas shumë përpjekjeve dhe zhvillimeve të hovshme në komunitetin artistik në Kosovë dhe një kontributi të madh nga kompozitorët, instrumentistët, solo-këngëtarët, dirigjentët dhe shumë e shumë personalitete, themelohet institucioni i Operës së Kosovës. Në Kuvendin e Kosovës sot, me 75 vota pro, deputetët miratuan propozim-vendimin e Qeverisë për themelimin e …

Read More »

Gjykata e Lartë vendos për ‘Gradat Policore’: Punonjësit duhet t’i nënshtrohen vlerësimit konkurrues

Gjykata e Lartë vlerëson me rëndësi koherencën në praktikën gjyqësor,si dhe interpretimin e drejtë dhe uniform të ligjit nga ana e të gjitha gjykatave të faktit të Republikës së Shqipërisë. Në vazhdën e publikimit të vendimmarrjes së kolegjeve të Gjykatës së Lartë, në ndihmë zbatuesve të së drejtës dhe opinionit …

Read More »