Home / Stili i jetes / Bëni kujdes, sepse këto tetë gjëra jua shterojnë energjinë

Bëni kujdes, sepse këto tetë gjëra jua shterojnë energjinë

Një grua mund të jetë vërtet e lumtur, vetëm kur vetëdijësohet, para së gjithsh, se është një grua.

Vetëm atëherë mund të jetë e realizuar si nënë, si pjesëtare e shoqërisë dhe si profesioniste.

Gjëja kryesore që e bën një grua të fortë dhe tërheqëse, është energjia e saj.

Por janë 8 gjëra që e shterojnë këtë energji. Mos lejoni që feminiliteti dhe energjia juaj të “vriten”, sepse lumturia juaj varet prej tyre.

Çfarë e vret fuqinë dhe energjinë e grave

Bollëku i komunikimit në botën e jashtme.

Një grua duhet të komunikojë vetëm me ata që e duan. Ajo nuk duhet të largohet nga zona e saj e rehatisë.

Një burrë duhet të komunikojë me ata që nuk i pëlqejnë, kështu që ai zhvillohet, tejkalon vështirësitë.

Një nga gabimet kryesore të një gruaje është të bëjë atë që nuk i pëlqen.

Kjo e privon nga shumë energji.

Mungesa e kujdesit dhe stërvitjes së trupit.

Një grua rrit energjinë e saj kur ajo kujdeset për shëndetin dhe bukurinë e saj.

Një grua që nuk kujdeset si duhet dhe sëmuret, është e dobët fizikisht dhe energjikisht.

Mungesa e emocioneve

Shumë gra mendojnë se është e nevojshme që vetëm të tregojnë emocione pozitive, për të menduar pozitivisht, për të buzëqeshur dhe qeshur gjithmonë.

Megjithatë, ka edhe emocione negative, lotët dhe histeri që një grua duhet të tregojë, jo tek të gjithë ata që takon, por njeriut që ka pranë.

Duhet gjithmonë të ketë një person pranë, të cilit një grua mund t’i tregojë emocionet. Mbyllja emocionale i privon gratë nga energjia.

Mungesa e hobeve

Një grua merr një sasi të madhe energjie dhe emocione pozitive nga gjërat që ajo pëlqen të bëjë.

Ajo duhet të ketë një hobi, dhe ky hobi duhet të mbështetet nga partneri.

Një grua duhet të kuptojë veten në atë që ajo pëlqen, qofshin këto vallëzimi apo qëndisja.

Mungesa e krijimtarisë

Nëse një grua nuk krijon asgjë, atëherë energjia e saj bie.

E gjithë ajo që një grua bën me duart e saj është krijimi, qoftë pastrimi, gatimi, kujdesi i luleve ose krijimi i një kopshti të brendshëm.

Duke krijuar diçka të bukur, vetë gruaja bëhet e bukur.

Nëse një grua në kohën e saj të lirë rri gjithë ditën dhe nuk bën asgjë, ajo shumë shpejt do të degradojë dhe do të humbasë gjithë energjinë e saj.

Dëshira për të udhëhequr

Një grua duhet të frymëzojë, jo thjesht të zgjidhë problemet. Komanda nuk është thelbi i saj natyror.

Detyrat që janë për meshkujt

Kur një grua bën punën e një burri, ajo humb feminitetin e saj.

Fillimisht, një grua që bën punën e një burri mund të duket sensuale, e pazakonshme dhe tërheqëse për dikë, por me kalimin e kohës, ajo zbehet.

Rivaliteti

Energjia femërore shkatërrohet kur ka konkurrencë me një grua tjetër.

Një grua nuk duhet të ketë dëshirën për të luftuar për diçka, për të provuar se është më e mirë, më e bukur apo më e mençur.

Ajo është më e mira, që në fillesë.

Një grua ka nevojë të komunikojë me gratë e tjera, ky është një burim tjetër i fuqishëm energjie.

Koha për jetën personale

Një grua duhet të ketë kohë për veten, për interesat e saj estetike dhe emocionale. Këto janë gjërat që nëse nuk bëhen apo shmangen, vrasin energjitë e një gruaje.

Check Also

6 arsye pse duhet të agjëroni, edhe nëse s’jeni besimtarë muslimanë

Orët e para të së premtes shënuan nisjen e muajit të shenjtë të Ramazanit për besimtarët muslimanë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − six =