Home / Aktualitet / Basha pritet me entuziazëm në Elbasan

Basha pritet me entuziazëm në Elbasan

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është pritur me një entuziazëm të jashtëzakonshëm në Elbasan, ku ka zhvilluar këtë pasdite një takim me qytetarë dhe simpatizantë

Ndërsa i falënderoi për mikëpritjen e zjarrtë, Basha tha se ora e ndryshimit për çdo fëmijë shqiptar, për çdo familje shqiptare po afron.

‘Mirë se ju gjej vëllezër dhe motra të Elbasanit! Dita ka nisur e bukur dhe me diell, në Peqin dhe Dumre, por do të mbyllet me bereqet në Elbasan. Zemra e historisë së arsimit shqiptarë, kthehem sot për të diskutuar me përfaqësues të arsimit shqiptarë një plagë që e ndieni në zemrat e familjet tuaja.

Reforma e thellë arsimore që do të ndërmarrim, nuk ka vend më të përshtatshëm se Elbasani i Normales, Elbasani i arsimit, Elbasani i dijes dhe i kulturës, për të patur këtë diskutim me mësuesit tanë, me prindërit e dytë të fëmijëve tanë me një zotim: 25 prilli do të jetë ditë ndryshimi për çdo fëmijë shqiptar, për çdo familje shqiptare! Faleminderit për këtë pritje të mrekullueshme! Ora e ndryshimit po afron! Fitore!”-tha Basha.

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 7 =