Home / Aktualitet / Basha: Nëse nuk mbaj zotimet e mia, unë nuk do të kërkoj një mandat tjetër

Basha: Nëse nuk mbaj zotimet e mia, unë nuk do të kërkoj një mandat tjetër

Basha:

“Bashk me ekipin tonë, në funksion për misionin për ndryshim qëndro dhe angazhimi im persona. Nëse nuk do të mbajmë zotimet e mia, unë nuk do të kërkoj një mandat tjetër. Partia Demokratike ka gjithë forcën energjinë dhe kapacitetin –për të marrë përsipër barrën e ndryshimit. Jam i bindur me të gjithë qytetarët që ne do ta bëjmë ndryshimin realitet, për të gjithë emigrantët që iu mohua vota. Unë ju jap fjalën që emigrantët do të jenë pjesë e vendimmarrjes politike pas 25 Prillit. .”

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 19 =