Home / Aktualitet / Basha flet pas takimit me zëvendës-kryeministrin e Maqedonisë së Veriut

Basha flet pas takimit me zëvendës-kryeministrin e Maqedonisë së Veriut

Basha:

“Mbajtja e pozicionit të zëvendëskryeministrit të parë të Maqedonisë së Veriut nga një përfaqësues të komunitetit shqiptar. Folëm në lidhje me burokracitë e panevojshme të vendeve tona. Këto janë sfida por në të njëjtën kohë janë oportunitete. Tema kryesore e diskutimit ishte procesi i censusit në Maqedoninë e Veriut. Folëm për integrimin në BE të dy vendeve.

Ju bëj thirrje të ndani 10-15 minuta nga koha juaj dhe kryeni regjistrimin online, sepse kështu do të ndihmoni familjet tuaja dhe fuqizimin e garantimin e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut.”

Artan Grubi:

Procesi i censusit nuk është vetëm statistikor, por edhe politik. Është i një rëndësie të jashtëzakonshme, ndaj vizitova Kosovën dhe sot jam këtu me liderët e Shqipërisë.

Check Also

Çfarë ndodhi mbrëmë në qiellin e Shkodrës? Meteorologu shpjegon fenomenin e çuditshëm

Qyteti i Shkodrës dhe zonat përreth u zbardhen nga breshëri pas reshjeve që zgjatën disa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 1 =