Dilemat e ringritjes së Haki Çakos tek emergjencat civile
Agim Xhafka: Gjiknuri, po të vjen huri
Përparim Kabo: Të paaftët dhe anonimët që po na e marrin frymën
EKSKLUZIVE/ Libri i panjohur i Naim Frashërit në gjuhën greke, kur drejtonte Censurën Osmane
Ali Aliu: Urtia solomoniane e poezisë së Sadik Sejkos!
Ekxkluzive/ Serbët, sinjal të fortë nga Gazimistani: Jo skifterë por të rinj të qetë