Home / Sokrat Lapa

Sokrat Lapa

Leximi në kafene…

Odise Kote Që letërsi lexohet fare pak, kjo është prova më e sigurt e shkretimit intelektual të shoqërisë. Ky është një realitet i vrojtuar, dëgjuar, i frikshëm dhe ç’orientues. Përhirorja e zymtë të trishton dhe më tepër kur e shikon, dhe ndjen që sidomos indiferenca ndaj librit shqip është më …

Read More »

The Number One Article on Buy Essay

As an academician you’ve must create even or even the 4 forms of essays at the same time in college. Preparing an essay is much easier once you’ve got a word count. In the event that you would want to obtain essay economical you’re definitely in the spot! There are …

Read More »

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë uron popullin e Kosovës dhe të gjithë shqiptarët me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

Tiranë 11 Shkurt 2020 Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë uron popullin e Kosovës dhe të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës. Kosova e lirë dhe e pavarur është arritja më e madhe e kombit tonë pas shpalljes së pavarësisë …

Read More »

What Everybody Dislikes About Bachelor and Why

Assessing the requirements of ground in large work should be organized and operational. Social work may involve working with people that are disadvantaged or marginalized. It’s a profession dedicated to helping individuals better their lives and meet their requirements. It offers a diverse choice of job opportunities. It is a …

Read More »

‘Britania e Shkëlqyer’ pas Brexit

Pas ditës së Brexit, të Premten e 31 Janarit, asgjë nuk do tëndryshojë menjëherë për qytetarët e Bashkimit Evropian që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar, siç ashtu edhe për shtetasit e Mbretërisë së Bashkuar që jetojnë në BE. Por, një gjë vihet re në hyrjen e aeroportit të Londrës Stansted, …

Read More »