Home / Aktualitet / Arrestohet ambasadori Azerbajxhanit në Serbi

Arrestohet ambasadori Azerbajxhanit në Serbi

Ambasadori i Azerbajxhanit në Serbi, Mal të Zi dhe Bosnje-Hercegovinë, Eldar Gasanov, u arrestua me dyshimin se përvetësoi një shumë të madhe parash nga buxheti, njoftoi shërbimi për shtyp i Sigurimit të Shtetit të Azerbajxhanit.

Ai akuzohet për përvetësim të një shume të madhe të fondeve të buxhetit, si dhe kundërvajtje të tjera.

Procedimet penale janë nën hetim.

“Publiku do të informohet në kohën e duhur për hetimin e çështjes penale,” njoftoi shërbimi për shtyp i sigurimit të shtetit./GD

Check Also

Paradoksi, “një populli deputet”

Nga Afrim KRASNIQI- Gjatë muajve të verës PD në opozitë nisi një proces propozimesh për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =