Home / Sociale / Aokigahara, historia e frikshme e pyllit të vetëvrasjeve

Aokigahara, historia e frikshme e pyllit të vetëvrasjeve

Çdo vit, deri në 100 kufoma gjenden në pyllin Aokigahara të Japonisë, duke e bërë atë një nga pikat më të njohura të vetëvrasjeve në botë.

Në këtë galeri, zbuloni historinë e errët të pyllit të vetëvrasjeve të Japonisë, dhe pse kaq shumë njerëz vendosin t’i japin fund jetës së tyre në këtë det të egër të pemëve

Kultura e vetëvrasjeve – Yoshinori Cho, autor i ‘Pse njerëzit kryejnë vetëvrasje’, tha që ende ka gjurmë të kësaj kulture të lashtë të vetëvrasjeve në Japoni.

Top Channel

Check Also

7 gjërat që duhen mbajtur sekret sipas filozofisë indiane

  Të 7 gjërat që duhet t’i mbani sekret, sipas filozofisë indiane, nuk ndihmojnë për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 13 =