Home / Aktualitet / Ambasada Amerikane njofton cmimin tjeter për Ismail Kadere-n

Ambasada Amerikane njofton cmimin tjeter për Ismail Kadere-n

| Kemi kënaqësinë të njoftojmë se shkrimtari i shquar shqiptar Ismail Kadare do të nderohet me Çmimin Ndërkombëtar Neustadt për Letërsinë të këtij viti. Si një nga ngjarjet më të mëdha të letërsisë botërore, Festivali Neustadt i Letërsisë është një festim i librave dhe kulturës ndërkombëtare, sponsorizuar nga World Literature Today dhe organizuar nga Universiteti i Oklahomës. Këtë vit, ngjarja do të zhvillohet virtualisht dhe do të jetë pa pagesë për të gjitha ata që regjistrohen. Ju ftojmë të bashkoheni me ne dhe të shohim me krenari poetin dhe novelistin më të njohur të Shqipërisë teksa nderohet për arritjet e tij. Regjistrohuni këtu https://bit.ly/3jxH7Cf dhe shikim të këndshëm të mbrëmjes gala të Festivalit Neustadt të Letërsisë!
🇺🇸 | We are pleased to announce that Albanian distinguished writer, Ismail Kadare is being awarded the Neustadt International Prize for Literature this year. As one of the world’s premier literary events, the

The Neustadt Prize and Festival

is a celebration of international books and culture sponsored by

World Literature Today

and hosted by

The University of Oklahoma

. This year, the event is online and will be free to anyone who registers. Please join us in proudly watching Albania’s best-known poet and novelist be recognized for his accomplishments. Register at https://bit.ly/3jxH7Cf and enjoy the 2020 Neustadt Lit Fest gala event!

Check Also

Personalitetet e politikës shqiptare urojnë Joe Biden

Betimi i Joe Biden si Presidenti i 46-të i SHBA-ve është pritur mirë nga prosonalitetet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 16 =