Home / Aktualitet / Aksident automobilistik në aksin Levan-Fier(Video)

Aksident automobilistik në aksin Levan-Fier(Video)

Shënohet aksidenti i parë pas tre javësh.

Aksidenti me përplasje automjetesh ka ndodhur pak minuta më parë në qytezën Levan në rrethrrotullimin e kryqëzimit të rrugëve nacionale Vlore-Gjirokaster.

Automjeti “Hilixs”me targë AA 2750E nga shpejtësia tej normave dhe për shkak të lagështisë ka devijuar drejtimin duke u përplasur me një kamicine me targë AA 189UK.

Policia ka mbritur në vendngjarje .Drejtuesi i mjetit”Hilux”është një djalë permetar. Drejtuesi ka pësuar gërvishtje të lehta pa probleme serioze.

Vladimir Mucaj

Check Also

VOA: “Viti 2020, shqiptarët sërish me sytë nga ambasadat perëndimore”

Si sot, 30 vjet më parë, disa mijëra shqiptarë hynë në mjediset e ambasadave perëndimore …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 1 =