Home / Aktualitet / Adolf Hitler zgjidhet deputet

Adolf Hitler zgjidhet deputet

Adolf Hitler ka fituar një vend në një zgjedhje Namibiane.⁣ Po, e keni lexuar mirë, emri i politikanit është me të vërtetë Adolf Hitler – për të qenë i saktë Adolf Hitler Uunona.⁣

Atëherë, si lindi emri i tij? Epo, sipas #Adolf, babai i tij e kishte quajtur atë Hitler pa e kuptuar se çfarë do të thoshte emri.⁣

Father Babai im më vuri emrin e këtij njeriu. Ai ndoshta nuk e kuptonte atë për të cilën qëndronte Adolf Hitler ‘, tha ai. ‘Si fëmijë, unë e pashë atë si një emër krejtësisht normal. ⁣

Vetëm si adoleshent e kuptova që ky njeri donte të pushtonte të gjithë botën.’⁣

Namibia është një ish-koloni gjermane, ku një numër rrugësh, vendesh dhe njerëzish mbajnë ende emra gjermanë. Por nuk ka asnjë emër gjerman aq goditës sa Adolf.⁣

Fatmirësisht, vetë Namibia nuk ka ndonjë plan për dominimin global. Ai gjithashtu premton se nuk dëshiron ‘asgjë të bëjë me ideologjinë naziste.’

Check Also

Në 85-vjetorin e lindjes/ Akademia e Shkencave ripropozon Ismail Kadarenë për çmimin ‘Nobel’

Akademia e Shkencave të Shqipërisë, përmes një komunikate në faqen zyrtare, ka bërë me dije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + nineteen =