Home / Stili i jetes / A jeni … elegante?

A jeni … elegante?

Thënia e vjetër ka shumë bazë. Parimet, respekti, toleranca dhe arsimi vijnë nga shtëpia, kështu që vijnë nga djepi.

Të diturit se si të sillemi, të vishemi dhe të veprojmë lidhet drejtpërdrejt me atë që na është mësuar dhe me aftësinë tuaj për të mësuar dhe përshtatur me realitetin dhe personalitetin tuaj. Ne nuk kemi nevojë për rroba firmato, nëse nuk sjellim vlera dhe empati me vete.

Eleganca është gjithçka që ne mbartim dhe jo ajo që veshim!

“Eleganca nuk është të biesh në sy, por të mbahesh mend” – Giorgio Armani.

Eleganca është aftësia për të ditur se si të përshtatesh me edukatë në të gjitha situatat, nga veshja në aktrim. Ka stile të ndryshme që përshtaten me parimin themelor të jetesës në shoqëri, respekti pa asnjë dyshim është një shenjë e një elegance të lartë!

Të jesh elegant do të thotë… të respektosh tjetrin, pavarësisht nga klasa ose pozita e vet shoqërore. Të jesh i përulur, duke ditur se si të vendosësh veten në vendin e të tjerëve. Të jesh koherente, të jesh etike. Të dish si të përdorësh fjalët. Të jesh elegante, është njësoj si të vishesh me një buzëqeshje!

Vishuni duke menduar për rastin, mos kini drojë, respektoni veten dhe atë që do ju shoqërojë.

“Moda është e të gjithëve, stil kanë shumë njerëz, klas kanë shumë pak njerëz!!!”

“Eleganca është gjithçka që është e bukur, si në anën e duhur,e dhe në anën e gabuar” – Coco Chanel.

Check Also

Dieta me vezë të ziera që ju ndihmon të humbni 7 kg në vetëm 14 ditë

Dhjetëvjeçarin e fundit kemi dëgjuar të flitet shumë për dietat. Është një term i përdorur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − thirteen =