Home / Aktualitet / A e dini se stresi mund t’ju shëndoshë më shumë se ushqimi?

A e dini se stresi mund t’ju shëndoshë më shumë se ushqimi?

Paratë, puna dhe përgjegjësitë e familjes janë tre arsyet kryesore pse gratë ndihen të stresuara. Një studim nga Universiteti Yale zbuloi se ky stres mund të jetë edhe më shqetësues se sa duket, pasi jo vetëm që mund të prekë mendjen e njerëzve, por edhe shëndetin e tyre fizik, shkruan “Psychology Today”.

Check Also

Anhedonia! Pse disa njerëz s’munden të jenë të lumtur

Anhedonia është një paaftësi për të përjetuar kënaqësi dhe njihet si një simptomë e depresionit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 7 =