Home / Aktualitet / A do të mbyllemi deri në orën 22:00? Komiteti Teknik shpall vendimin

A do të mbyllemi deri në orën 22:00? Komiteti Teknik shpall vendimin

Zëvendësministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli, gjatë mbledhjes së sotme të Komitetit të Ekspertëve tha se edhe pse është vënë re një ulje e rasteve të reja gjatë javëve të fundit, është marrë vendimi që këto masa të qëndrojnë edhe për dy javët në vazhdim.

Rakacolli:

Këto rezultate janë si rezultat i masave, është vënë re një zbatim i masave dhe këto janë rezultate. Sic e tham europa po përballet me nje rritje të numrit të rasteve dhe është e qartë që rritje kemi në Gjermani, Francë, por kanë në fuqi dhe izolimin selektiv. Prandaj për këtë arsye komiteti ka vendosur që masat që kanë qënë deri tani kanë qënë të efektshme dhe ato do të qëndrojnë për dy javët në vazhdim.

Check Also

Maliqi: Uragani popullor është nisur, askush nuk e ndal në 25 prill

Kur kanë mbetur edhe tre ditë nga votimi i 25 prillit, kandidati për deputet në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =