Home / Kryesore / A DO TË HETOJË SPAK DHE BKH PASURITË E GRABITIRA NGA “ SINDIKALISTËT”

A DO TË HETOJË SPAK DHE BKH PASURITË E GRABITIRA NGA “ SINDIKALISTËT”

Më 5 qershor 2020, sipas Dekretit Nr. 204, datë 05.06.1992, këto pasuri duhet të ishin rikthyer në shtet, por nuk ka lëvizje nga qeveria; ndërkohë që kapobandat e sindikatave janë strukur në luks e heshtje të plotë, pas nisjes së reformës në drejtësi, shporrjes së prokurorëve e gjyqtarëve që mernin si konvertim objekte, troje e miliona dhe nuk i preknin; sidomos pas “kryqëzimit” që SHBA, u shefave të tyre politikë në PD, PS e LSI

PAMFLETI

Check Also

UGSH apel qeverive/Ndihmoni gazetarët e Luginës së Preshevës

Tirane me 29.09.2020 Unioni i Gazetareve Shqiptare vlereson intensifikimin e programeve dhe projekteve bashkepunuese mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =