Home / 2020 / May / 16

Daily Archives: May 16, 2020

“Kërkojmë nga autoritetet e Shkupit ta rikthejnë lavdinë e nëpërkëmbur të Nënës Terezë”

Në mbrojtje të vlerave të nëpërkëmbura kombëtare që po ndodhin këtyre ditëve nga ana e autoriteteve zyrtare të Shkupit, ku në fokus është çrrënjosja e themeleve të kompleksit historik të trashëgimisë familjare të Nënë Terezës, kanë dalur në mbrojtje edhe pinjollët e disa familjeve atdhetare shqiptare. Ata përmes një reagimi …

Read More »

KËTË HERË VENDOSIM NE!

Anisa Markarian/ Nuk jam arkitekte. As inxhiniere ndërtimi. Nuk jam eksperte në restaurimin e godinave të vjetra e akoma më pak specialiste në lëmin e historisë dhe të kulturës kombëtare. Jam thjesht, një gocë Tirane. Dëmtimet e godinës së Teatrit Kombëtar për shkak të moskujdesit prej shumë dekadash, s’besoj se …

Read More »