Home / 2020 / May / 12

Daily Archives: May 12, 2020

RRUGA E HEROINËS KALON NË SHQIPËRI E KOSOVË/ “KARTELI BALLKANIK” SUNDON TREGUN BOTËROR TË DROGËS

Gazeta e njohur sërbe “Politika” ka publikuar një shkrim në qendër të të cilit është trafikimi i drogës dhe rrjeti i klaneve ballkanase që e disponon atë. Shkrimi titullohet “Serbia është mbushur plot me Eskobarë të vegjël”. “Serbia gjithnjë e më shumë po përfshihet në trafikun e drogës, në të …

Read More »

RRUGA E HEROINËS KALON NË SHQIPËRI E KOSOVË/ “KARTELI BALLKANIK” SUNDON TREGUN BOTËROR TË DROGËS

Gazeta e njohur sërbe “Politika” ka publikuar një shkrim në qendër të të cilit është trafikimi i drogës dhe rrjeti i klaneve ballkanase që e disponon atë. Shkrimi titullohet “Serbia është mbushur plot me Eskobarë të vegjël”. “Serbia gjithnjë e më shumë po përfshihet në trafikun e drogës, në të …

Read More »

VONESA PO STIMULON TJETËRSIMIN/ PARATË E GRABITURA PO I KTHEJNE NE LINGOTA ARI

Pak ditë më parë Prokurorinë e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar deklaroi se pranë saj është depozituar kallëzimi penal kundër 20 subjekteve ish gjyqtar dhe ish prokurorë të shkarkuar nga detyra prej Komisionit të Pavarur të Kualikimit. Sipas kësaj Prokuroria  hetimi përfshin dhjetë ish gjyqtarë të Gjykatës së …

Read More »