Home / 2020 / April / 04

Daily Archives: April 4, 2020

SËMUNDJA NË PUBLIK

Nga Ardian Vehbiu Sot, kur shumëkund anembanë botës të ndalon policia, po të ecësh në rrugë pa maskë, pothuajse e kemi harruar se vetëm pak muaj më parë, mbase në të njëjtat qytete, të shihnin shtrembër po të ecje në rrugë me maskë (burka, balaklava, maska Guy Fawkes, dhe marifete …

Read More »