Home / 2020 / April / 03

Daily Archives: April 3, 2020

Balada e Coronavirusit

Çelësin unë ty nuk do ta jap, ti na ke nda ne Corona, por shpejt ne do bashkohemi përsëri. Ti na bëre ne të shohim të gjitha ngjyrat Corona, por ne nuk do të të lejojmë më të na prekësh Corona. Unë nuk do të lë të kalosh më Corona. …

Read More »

Bashkia Fier: Ja kategoritë sociale të cilat do ndihmohen!

Vladimir Muçaj “Në vendimin e qeverisë përcaktohen edhe kategoritë që përfitojnë për dërgimin e pagesave mujore, por edhe produkteve, ushqimore e joushqimore, minimale dhe barnave të rimbursueshme. Kategorite e familjeve qe perfitojne shporta ushqimore falas: a.Familjet/individët në nevojë, të cilët janë të pastrehë, b. Familjet/individët që kanë humbur banesën për …

Read More »

Të mbijetuarit e koronavirusit “superheronj” dhurojnë gjak të pasur me antitrupa duke shpresuar për shërimin e të tjerëve

Ndërsa doli nga karantina, pacientja e cila e rikuperoi COVID-19, Diana Berrent, është “e etur” të bashkohet në betejën kundër pandemisë dhe të dhurojë antitrupa të çmuar, që studiuesit shpresojnë se mund të ndihmojnë të tjerët. Në mes të marsit, njujorkezja u zgjua me ethe 102-gradë (39 Celsius) dhe rëndim …

Read More »