Home / 2020 / March / 19

Daily Archives: March 19, 2020

Rama: “Në rast se do përmbyset bota dhe nuk do ketë asnjë mundësi komunikimi  me askënd ne kemi planin C me Turqinë” .

Gjatë intervistës në lidhje direkt me “Opinion”, kreu i qeverisë Edi Rama, ka treguar se prej dy javësh është në komunikim të vazhdueshëm me presidentin tuk lidhur me situatën e krijuar nga koronavirusi. Kjo për rastin kur Shqipërisë do t’i duhej të vendoste në zbatim një plan C dhe nëse …

Read More »

Trump do të ndihmojë kompanitë private për të dal nga situata e vështirë në të cilën ndodhen aktualisht

Presidenti Donald Trump sinjalizoi se është dakord me një ndryshim rrënjësor në marrëdhëniet e qeverisë amerikane me industrinë private, në kushtet kur shpërthimi i koronavirusit po i sjell vështirësi të mëdha ekonomisë e vendit. Presidenti tha se do të mbështeste idenë që qeveria të marrë pjesë në kompani të caktuara. …

Read More »