Home / 2020 / March / 17

Daily Archives: March 17, 2020

Ja cilët persona do të lirohen nga burgu, si masë për parandalimin e koronavirusit

Qeveria pritet të vendosë për të liruar nga burgu një sërë të dënuarish apo të paraburgosurish për vepra të ndryshme penale, me qëllim që të ulë numrin e të burgosurve, si masë për parandalimin e koronavirusit. Ministria e Drejtësisë u ka nisur një kërkesë Prokurorisë së Përgjithshme, Këshillit të Lartë …

Read More »

E fundit/Infektohen edhe dy anëtarë të stafit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë

Një zyrtar nga Organizata Botërore e Shëndetit tha sot se dy anëtarë të stafit janë konfirmuar si të infektuar me koronavirus. Organi që po udhëheq luftën globale kundër pandemisë së koronavirusit tha se të dy punonjësit filluan të shfaqnin simptoma gjatë kohës kur ishin në shtëpi dhe më pas u …

Read More »