Home / 2020 / February / 01

Daily Archives: February 1, 2020

Nënshkrim protokolli për bashkëpunimin midis Akademisë së Shkencave të Shqipërisë  dhe Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës

Akademia e Shkencave e Shqipërisë (ASHSH) dhe Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës (ASHAK) nënshkruajnë nesër, në ora 11.00, në mjediset e ASHSH, protokollin e bashkëpunimit të ndërsjellë për periudhën 2020-2021. Ky protokoll mbështetet në marrëveshjen kuadër të bashkëpunimit ndërakademik dhe ka për synim të përcaktojë përparësitë e bashkëpunimit …

Read More »

Kinds of Literature

Brief Article Teaches You the Ins and Outs of Education Day and What You Should Do Today There are many ways of categorizing forms of education. It could help and guide individuals from one course into other. It affects every facet of our civilization and society. Say Yes believes that …

Read More »