Home / 2020 / January / 20

Daily Archives: January 20, 2020

BOTA SOT / Nga Ditari i një ish diplomati

Nga Ditari i një ish diplomati NGA: ALFRED PAPUÇIU MË: 19 JANAR 2020 NË ORA: 09:55 Qershor 1994. Rëndësi ka sipas edhe bisedave me analistë dhe që merren me problemet e vendeve në tranzicion, që të zhvillohen edhe shërbimet në Shqipëri. Profesor Orio Giarini, profesori im i nderuar i ekonomisë së shërbimit, …

Read More »