Home / 2020 / January / 06

Daily Archives: January 6, 2020

“Dajti”/ U kërkua pushimi i hetimit të 3 gjyqtarëve, Gjykata e Posaçme rrëzon kërkesën e SPAK

Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën ndaj 3 gjyqtarëve që pranuan gjykimin e shkurtuar për Dritan Dajtin, duke e ulur dënimin në 25 vite nga burgim i përjetshëm. Ndonëse Prokuroria e Posaçme Anti Korrupsion kërkoi pushimin e çështjes penale ndaj tre gjyqtarëve Petrit Aliaj, Skënder Damini dhe Aleks Nikolli, Gjykata e …

Read More »