Home / 2019 / December

Monthly Archives: December 2019

I dënuar 16 vjet burg për vjedhjen e miliona eurove në Rinas, Aleksandër Murataj “lihet i lirë” për të marrë pjesë në varrimin e babait

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve i ka dhënë leje Aleksandër Muratajt, që të marrë pjesë në varrimin e babait, që ka ndërruar jetë gjatë ditës së djeshme. Murataj ndodhej në burg, i dënuar 16 vjet heqje lirie, për grabitjen e bujshme të Rinasit, ku u vodhën 2 milionë euro. Një …

Read More »

Up In Arms About Casino?

For those who have an intend to test enjoying slot machine games to confirm the bundle of money, it won’t imply that you might want to possibility your money? You can just solve the situation with the help of an app that can present you with a preliminary extra. Aside …

Read More »

Qeveria miraton projektligjin/ 600 policë mbi 55 vjeç dalin në pension! Kushtet, përfitimi dhe kur penalizohen

Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e djeshme projektligjin për reformën në Policinë e Shtetit, që nxjerr në lirim punonjësit që kanë mbushur moshën 55 vjeç. Qëllimi, sipas projektligjit është t’u garantojë trajtim financiar punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, …

Read More »