Home / 2019 / November / 27

Daily Archives: November 27, 2019

Qortimi biblik i Zotit …

Odise Kote Për solidaritetin dhe ca ndjenja njerëzore që i kishim braktisur… Shtëpia e mikut tim në Dunavat të Gjirokastrës është e ngritur me themelet brenda shkëmbit. Nuk e tund asgjë ! Babazoti i shtëpisë, një burrë 106 vjeçar që vdekja e ka haruar prej kohësh, më thotë : “A …

Read More »