Home / Kryesore / “VLORA – QYTETI QË PO ZGJOHET”

“VLORA – QYTETI QË PO ZGJOHET”

Të shtunën, më 09.11.2019, në Namur, kryeqyteti i Vallonisë në Belgjikë, u hap expo me 60 fotografi tematika e së cilave, luhaste midis depresionit, zgjimit dhe shpresës. Me kryetarin e bashkisë Maxime Prévot, (ish ministër, njëkohësisht deputet ne parlamentin Belg si dhe kandidat petencial për kryeministër i belgjikës)por dhe në fjalën time hapëse të ekspozitës, fola mbi Vlorën, qytetin që po zgjohet…

         

Check Also

“Mini Shengen”: Një arritje për Ballkanin apo një teatër politik?

A mund ta transformojë rajonin e Ballkanit Perëndimor një plan për të imituar zonën Shengen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =