Home / 2019 / November / 06

Daily Archives: November 6, 2019

Lojë e thjeshtë në face book…

Xhon Apdajk, gati një shekull e gjysëm më parë krijoi një himn lavdërues për kutitë e vogla postare të Amerikës, të cilat për të ishin emblema të përhapjes së lirë të ideve. Idetë guximtare dhe kreativiteti praktik, si të frymëzoheshin prej një fryme hyjnore e të shtyheshin prej dorës së …

Read More »