Home / 2019 / October

Monthly Archives: October 2019

Deklarate e Unionit te Gazetareve Shqiptare

Ekstremistet greke dhe minoritare ndeshkojne vendin e tyre me kercenimet ndaj reportereve te medias shqiptare. UGSH raporton prane organizatave boterore Tirane me 26 tetor 2019 Episodet agresive te ekstremisteve greke me gazetaret shqiptare ne Bularat diten e djeshme, jane shembuj te paster agresioni mbi reporteret e medias shqiptare. Kesi episodesh …

Read More »