Shembja e HEC-it në Kanionin e Holtës, reagon Rama: Dhamë fjalën publikisht që JO…

AktualitetKryesorePolitike
44
0
sample-ad

 

Në facebook, Rama  ka reaguar pasa shembjes se diges se HEC-it, ai shkruan se bukuria e kanionit të Holtës nuk do të preket dhe se për këtë e ka dhënë fjalën publikisht.

“Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket dhe nuk do të preket. Për ne PO-ja është PO dhe JO-ja është JO. Dhamë fjalën publikisht që JO, ky HEC nuk do të ndërtohej aty dhe PO, ky HEC nuk do të ndërtohet aty. Themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë themi. Duhet vetëm pak më shumë durim në përgjithësi, ju lutem”, ka shkruar Rama.

68897316_10156931742416523_257537917084237824_n69723705_10156931742496523_2291680917195849728_n

Facebook Comments

POST A COMMENT.

10 + 5 =