Home / 2019 / August / 22

Daily Archives: August 22, 2019

Shqipëria port hyrëse për emigrantët e paligjshëm, 13 raste në hetim për akte terroriste

Në një intervistë për Report TV, drejtori për Kufirin dhe Migracionin shpjegon se vetëm në 3 muajt e fundit janë  kapur rreth 1700 emigrantë të paligjshëm, duke e përdorur vendin tonë si rrugë tranzite për të shkuar në destinacionet e tyre përfundimtare. Qyteti më i spikatur prej tyre është Korça, …

Read More »