Home / 2019 / August / 21

Daily Archives: August 21, 2019

Cakaj dyfishon shërbimet konsullore, krahason shifrat me periudhën kur kjo ministri drejtohej nga Bushati

Drejtoria e Çështjeve Konsullore dhe Përfaqësitë e Republikës së Shqipërisë në botë, sipas Ministrisë së Jashtme, kanë vijuar punën me kapacitet të plotë përgjatë sezonit veror duke qenë në shërbim të qytetarëve. Në një postim në rrjetin social Facebook, Ministri në Detyrë sjell në vëmendje se përgjatë periudhës 1 janar …

Read More »