Fluks kalimesh në pikat kufitare të Sarandës

AktualitetKryesore
28
0
sample-ad

 Ditën e sotme në tre pikat kufitare të rrethit të Sarandës ka patur një fluks të lartë kalimesh si në hyrje ashtu edhe në dalje. Ky fluks vijon përgjatë dy ditëve në pikat kufitare të kalimit në Qafë-Botës, Rripsit dhe të Portit të Sarandës.

Gazetari i Report Tv, Limos Didani, njofton se përgjatë dy ditëve të fundit, 13 dhe 14 gusht nëpërmjet pikave kufitare kanë hyrë 1855 shqiptarë dhe 7139 të huaj, ndërsa kanë hyrë edhe 2243 automjete.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × three =