Home / 2019 / August / 12

Daily Archives: August 12, 2019

Rrezik censure, Arta Marku shtrëngon informacionet, zbulohet udhëzimi i plotë

Kryeprokurorja Arta Marku përmes një udhëzimi të përgjithshëm kërkon ndalimin e publikimit të cdo informacioni nga organi i akuzës për cdo cështje deri në përfundim të hetimeve paraprake. Udhëzimi i Kryeprokurores Arta Marku vjen pas kritikave të herëpashershme ndaj prokurorëve pas daljes së përgjimeve për dosjet 339 të Durrësit dhe 184 të …

Read More »