Home / Kryesore / Policia Bashkiake gjobë Lamborghinit të parkuar gabim, Veliaj: Makina yll, parkimi fyll

Policia Bashkiake gjobë Lamborghinit të parkuar gabim, Veliaj: Makina yll, parkimi fyll

Pavarësisht faktit nëse automjetet që kanë parkuar në kundërshtim me sinjalistikën janë të të viteve të fundit dhe të shtrenjta, pronarët e tyre nuk kanë qenë imun ndaj Policisë Bashkiake.

“Makina yll, parkimi fyll! Sot merr gjobwn, herën tjetër kur të parkosh lambon gjeje një vend më të mirë. Po pse më çuna?! Më doli goja duke ju thënë!”, shkruan Veliaj.

Check Also

“Mini Shengen”: Një arritje për Ballkanin apo një teatër politik?

A mund ta transformojë rajonin e Ballkanit Perëndimor një plan për të imituar zonën Shengen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 3 =