Home / 2019 / August / 07

Daily Archives: August 7, 2019

Zgjidhja e pamundur solomoniane shqiptarogreke

  ALEKSANDËR ÇIPA  Marrëdhëniet greko-shqiptare gjatë qeverisjes gjashtëvjeçare të socialistëve me Kryeministër Edi Ramën, për një moment u dukën se do të merrnin zgjidhjen solomoniane (të vështirë dhe të drejtë). Ky perceptim jetëshkurtër feksi ndërsa ministër i Jashtëm ishte Ditmir Bushati (tashmë një socialist i shtyrë nga nivelet drejtuese dhe i …

Read More »