Radhe kilometrike ne Han te Hotit per te hyre ne Shqiperi

AktualitetKryesore
39
0
sample-ad

Dhjetra automjete dhe qindra udhetare prr me shume se dy ore vijojne te presin ne radhe per te marre vulen ne piken kufitare te Hanit te Hotit. Radha e krijuar nga procedura e ngathet e tri sporteleve te pales shqiptare ka shkaktuar reagime dhe protesta verbale nga qindra qytetare te huaj dhe shqiptare. Ne vargun e automjeteve te mbetura per me shume se dy ore ne rradhe, dhe qe kane targa te shteteve te ndryshme, ka dhjetra femije te cilet po torturohen dhe ankohen per mungese kushtesh dhe ushqimi. Reagimet nervoze te qytetareve te huaj, shumica e te cileve si turiste qe kane vendosur te hyjne ne Shqiperi, as qe shqetesojne askend nga autoritetet kufitare shqiptare te Hanit te Hotit. Shume prej qytetareve qe presin ne radhe u kame shkruar mediave dhe sidomos atyre online per kete gjendje skandaloze qe po zgjat me shume se dy ore ne kete pike kufitare.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 × five =