Home / 2019 / August / 03

Daily Archives: August 3, 2019

Projekti novator i QNLQ – 45 OJF monitorojnë shtetin me raportime alternative Hendek i thellë mes ligjeve kundër dhunës ndaj gruas dhe zbatimit të tyre

Progresi drejt barazisë gjinore dhe të drejtave të gruas në Shqipëri nuk ka kthim pas. Kjo nuk vihet në dyshim. E reja që po ndodh dhe e bën real progresin është një sinergji dhe bashkëpunim më efikas dhe në drejtimin e duhur mes vetë organizatave të shoqërisë civile nga njëra …

Read More »